BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Tuesday, June 17, 2014

~Alhamdulillah,ke Peneng ke Kita~

As Salamualaikum dan Salam Sejahtera...


Alhamdulillah..syukur tak terhingga..semalaman tak dapat tido dengan lena menanti keputusan penempatan yang pada awalnya hanya ketahuan tarikh penempatan sahaja dan perlu menghubungi Bahagian Pendidikan Islam..DupDapDupDap dalam tidurku..

Hari ni,masuk je opis terus call BPI..cuba nasib kotnya pick up kan..Alhamdulillah,kerani bahagian tu answering but pegawai belum masuk la pulak..ok,fine..fine..tQ

Feeling DupDapDupDap makin menjadi-jadi,buka Fb sahabat-sahabat CL(Calon Lulus) bahagian pendidikan Islam yang lain pun fefeeling sama ngan kitew nih..hewhew
So,bertali-arus ler kitaorang call BPI..jawapan still sama..Pegawai belum masuk.

hampir jam 10-11 pagi macam tu(masa pon dah tak sedar bila fefeeling dah ke laut..krekk3) sorang member ni bagitahu:


"syg2 BPI ku sekalian..sy baru shj cuba semak balik penempatan tiba2 terkejut dh keluar negeri...cuba semak semula ye..tq"_mama noli via fb


Dengan semnagat kepoh,gopoh-gapahnya..taddaaa...

Alhamdulillah..bermulanya langkah..
Ke PENENG Ke Kita..


DupDapDupDap!!!
Daerah & sekolah belum ketahuan lagi..Call SPI terus menerus tak angkat...Call BPI katanya pegawai Meeting..So,tunggu masa sesuai call lagi..

Oh..SMKA mungkin..
Apapon,wait & see..Doa  & tawakal..Semuanya dirancang dengan sebaik-baiknya oleh Maha Esa..

sekian,Wassalam..

#orang peneng,Here I comeeeeeee..hehe(^_____^)Alhamdulillah~Feeling syukur