BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Monday, March 19, 2012

~Yeayyy Ecah shaimi ..YeaYYy~



♪♫ aku x besar dan aku x kuat..bila bekerjasama ,semua jadi mudah...
heyyy ...ecah shaimi..heyyy ♫ (^^,)


Ewah...tetiba jek pagi2 ni ceria semacam... sampaikan status dekat FB pun aku siap nyanyi lagu wonderpet lagik..kikikik.. dikomen pulakkkk ssalah seorang rakan FBku yang mengatakan aku ni pagi2 dah xbetul..alahaiiii..sabor je la..


Aku ni tetiba jadik mcm ni sbb mencari mood nk pike tajuk yang sesuai tuk projek tahun akhir nanti..tarikh nak submit tajuk pun dah nak dekat due date ..alahaiiii ecah shaimi...


Ape2 pon disebabkan kerja ini kerja kumpulan. So, kerjasama antara ahli kumpulan tu penting. Aku x boleh bergantung kpd diriku seorang shj. Aku perlu bekerjasama dengan rakan ahli kumpulan yang lain Aku harap ada komitmen antara kami semua dalam kumpulan ini. 

Bila bekerjasama, semua jadi mudah..yeayy

1 comments:

aslvie adam said...

Cerianye....akk snggh sini ye...nice blog..