BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Tuesday, January 29, 2013

Contest:blog bertuah 2013

As salamualaikum dan salam sejahtera..

klik banner ni tuk join

Due date:31 Jan 2013 , 12 malam!

cepat join,selagi masa masih ada..hehe(bagai promoter pulokk cik cah..hehe..xpe demi memeriahkan contest Cik Bubu..)harus promote2 kannn..bagi meriah gituh..heeee =D

syarat-syarat:
Blogger tegar/newbie~ecah?..hehe
follow blog n fanpage cik Bubu~Yes..i Done!
senang macam oreo lah cik Bubu..hehe ;D

3 sebab violetungupurple89.blogsport.com wajib terpilih untuk blog bertuah 2013:

1.Blog ini menceritakan suka duka hidup seorang insan yang bernama Ecah Shaimi, berkongsi pengalaman, idea dan pandangan mengenai isu sekeliling.

2. Blog ini dah hampir berusia 3 tahun and  mula bergiat aktif 2 tahun selepasnya iaitu pada hari lahir Ecah yang ke-22..(skunk dh 24..dh makin tua u..wuuuuu).Bermula dari situlah ecah giat menulis dalam blog ini  and tujuan untuk buktikan dengan cara bergiat aktif dalam blogging dapat me"release tension" dalam kehidupan sebelum2 ni..gituh!(apa yang tension sangat yang sebelum ni tu cik cah?okehhhh..biarlah menjadi rahsia cikcah k!

3.Blog ni look nice and neat..(bagi ecah la,kalau orang lain tak taw ler..hikhik~citerasa lain2 kannn)
Ecah susun atur apa yang perlu je..asalkan nampak ,tersusun,cantik,kemas dan tak berserabut..(kenalah tu dengan tuntutan  4T cik Bubu..hehe..)
and salah satu sebabnya lagi, ecah suka warna purle,ungu,violet,ala2 pink ungu and warna yang seangkatan dengannyalah!(sebab tu jugaklah blog ni warna cenggituh and diberi nama violetungupurple..hehe(nampak tak ketegaran and kefanatikan ecah disituh..hehe)

okeh,Done!

sekian,wassalam..

p/s~penyertaan akan terbatal kalau penyertaan ni  kurang daripada 50 peserta..so,jom la ramai2 meriahkan  contest Cik Bubu ni..hurmmm!semangattt! =D

6 comments:

Saya Wann said...

Dari contest yang sama..semoga berjaya :)

Contest : Blog Bertuah 2013

Ecah Shaimi said...

wan~tQ,wan..semoga berjaya juga utk awk :)

Mimie Najib said...

goodluck ya.. :)

datang berkunjung dari contest yang sama.. ;)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/contest-blog-bertuah-2013.html

mai la singgah.. follower sini no. 111 :)

Izyan Yan Cinnamon said...

salam,dtg dari contest yg sama:)

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/01/contest-blog-bertuah-2013.html

SAM DIA said...

assalamualaikum. singgah sini dar contest yang sama. salam kenal. done follow . jom ke blog baru saya http://samdia.blogspot.com/2013/01/contest-blog-bertuah-2013.html

NASZ said...

As salam kenal. dah follow awak.

Saya terjah dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com