BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Monday, January 7, 2013

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

As salamualaikum dan salam sejahtera..

pleaseeeee..
tolong jangan kutuk-kutuk Ecah skung nih..
macam-macam segmen Cik cah duk joinn
memang tengah gian kot nak join segmen itu ini...sukaaaa
hahaha

Ecah just niat nak sokong segmen-segmen diorang je..xde nak lebih pon..paling kurang nak memeriahkan segmen and dapat kenal blogger lama dan baru..lagipon Ecah ni orang baru je.. xsetanding pon ngan yang lain yang lebih superb duper..
hukhuk(wajettt sedih banget...heeeeeee)

Apapon Ecah join satu lagi segmen. 
segmen ni milik Aisyah Humaira'




sesape yang sudi nak join,boleh klik banner di atas

selamat bersegmen

sekian,wassalam.



P/s~ Semoga niat kita diredhai oleh-Nya..amin

16 comments:

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

ecah shaimi said...

waalaikumus salam..
trm ksih sudi datang.ok.no prob..
Ecah akan follow blik & komen2 entry khalid.. (^^,)

shadhira said...

dari segmen yg sama.. terjah sini..

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

dhia adawiyah said...

hai .. wieya dari segmen kak niera jugak http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

Cik Wieda said...

ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
-->
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

aisyah humaira' said...

SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

terima kasih kerana join :)

pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

Yana Zulkifli said...

http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

:: nosa ason :: said...

salam...
singgah dari segmen yang sama...
http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Dear KHY said...

Hi, saya datang dari segmen yang sama. Happy blogging awak ^^V

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Adibah Hanun said...

Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

kekapas berceloteh said...

assalamualaikum,

done follow #71

datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Emas Putih said...

hi . BW here.
http://www.kisahemasputih.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html