BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Thursday, January 10, 2013

Giveaway Mialiana.com

As salamualaikum dan salam sejahtera..

Saat-saat akhir baru buat keputusan nak join GA kak mia ni..dah berhari-hari jugalah duk berkira-kira..
nak join ke tak..tak ke join..huhu
buat sekerat-sekerat,pastu save as draft..wuuuuuuuu.~apalah cik cah niiii!(duss!duss!)=b

bukannya apa,
ni adalah 1st time join GA kak mia.. anddddddddd
baru je follow blog kak mia..heeee

tengok punya tengok..godek punya godek..blog kak mia ni antara blog yang terbaik jugaklah(baru taw..Hee)
bak kata orang klate
"blogger soho jugok weiii"
huhu
Ecah tetiba jadi segan nak turut serta dalam GA ni.Almaklumlah,Ecah ni blogger baru..tak berapa nak aktif pulak tu...wuuuuuuuuuu

Tapi selepas berkira-kira dengan lamanya..ok lah!
Ecah nak joinnn..yuhuuuuu
dengan semangat..Ecah menyempurnakan entry yang di"save~draft"kan beberapa hari yang lalu..
 masa nak menyiapkan tu jugaklah Ecah cuakkk pulak dah..
apa tak nye..Ecah tak de "google + follower" ..tak buat rupanya..wuuu..
sedangkan itu adalah salah satu syarat2 wajib  tuk join this GA..wuuuuu..~
kunooooooonya cik cah di situ!(duss!duss!)=b

Apa-apa pon,Ecah settlekan jugak pasal ni.
akhirnya dapat la
add to circle GOOGLE+MIA..huhu

~~~~~~~~~~~~
sesiap nak join klik banner bawah ni



Ecah paling suka entri kak mia pasal
kerana melalui entri ni la ecah baca  sampai habis and senyum shy-shy cat..(mula tunduk muka skit-skit sambil gigit jari dan mata menghabiskan bacaan entri tersebut..ngeeeee)

toinggg..toinggg..toingg atas batang idung nih..memang kena ngan Ecah...haaaaaa
entri ni kak mia mengisahkan tentang dirinya pada masa awal-awal buat blog yang suka letak macam-macam widget kat side bar..
huhu..betul la kak mia cakap tu..
wuuuuuuu
rasa malu sendiri pulak..agagagaga
(rasa nak nyorok bawak meja jepun nih haaa...) 

Pesan kak mia dalam entry ni
1.Pilih widget2 penting je tuk letak kat side bar
2.Buang widget yang tak penting
3.Jadikan blog tu ringan,simple dan kemas..baru pembaca tak serabut nak tengok..baik je mood orang nak baca and datang balik kat blog kita nanti

betul tu kak Mia..huuhuu
so,skarang ni..ecah kena slow-slow belajar la kan.




Ecah tag:



sekian,wassalam...



7 comments:

Diya Sesame said...

lawatan kembali :) gud luck ye
-diya-

Nor Salmi said...

Good luck!
Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Hana Idris said...

Hana dtg cni ;)...

nur azian said...

gud luck ye..lawatan semula..slmt join GA :)

Miss Ary ✿ said...

good luck jg...

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html