BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Monday, January 7, 2013

Pantai Timur:Dijangka Ribut Taufan

As salamualikum dan salam sejahtera..

Betul ke Pantai Timur akan dilanda ribut taufan?Allahu a'lam



Sekarang ni My Adik, Acik a.k.a Azila yang sedang study kat kolej kejururawatan Kuala Terengganu sudah digesa berpindah dari Hospital Kuala Terengganu ke Hospital Marang..di sebabkan kawasannye sudah dinaiki air pantai..Mungkin sebab hujan n banjir juga..

Mengenai ribut taufan yang diuar-uarkan oleh media semua tu..harap kita berjaga-jaga lah kan..Sama-samalah kita berdoa..agar kita dibawah perlindungan-Nya.

sekian ,Wassalam..

p/s~risau keselamatan My Adik yang jauh di sana..semoga Allah menjaga dan melindunginya..Amin

2 comments:

Bella D'secret said...

thanks follow blog akak. done follow ur blog. selamat berkenalan

ecah shaimi said...

u r wlcm akak..sukaaa
akhirnya akak follow ecah jugak..
tQ akak..
salam perkenalan juga ye kak(^^,)