BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Monday, March 11, 2013

Ice-cream + Manggo

As Salamualaikum dan Salam Sejahtera...


Dah lama teringin nak makan ice-cream. Lepas je habis kelas kul 6.30 petang tadi,Ecah terus jejak beberapa buah kedai semata-mata nak makan ice-cream..dalam bekas besar punya..bukan yang bekas kecik..hehe
(tengok!besar punya nafsu..haha)

kedai yang ke-3 baru jumpa..nak cari jenama walls tapi nestle yang ade..
kira oklah..yang penting ice-cream...hehe

Tujuan asalnye nak makan ice-cream + manggo + pulut hitam + kacang...
Tapi hanya ade ice-cream and manggo je..
kira jalan la..yang penting nak makan ice-cream..yeshhhh!


Ada yang masam ade yang manis..ni tuan yang membeli manggo la harus bertanggungjawab..haha..siapakah?haha..Ecah la..sape lagi
kira ok la tu de masam manis

sila meleleh kepada yang nengok pic ni..haha..~jaatnye ecah!ngeee

ok,jom layan dessert di malam hari sambil layan Karlos @ TV3..

sekian,wassalam.

P/s:My Mummy Fit tingin nak makan Salad buah la pulak..nasiblah Ecah kena mencari bahan bagai..wuwuuuu

6 comments:

nini said...

sedapnya....ayoooo ecah buat nini lapar.....

Ecah Shaimi said...

haha..cian nini..esok p cari ice-cream jugak la tu..=D

Baiyah said...

Alahai sedapnye..
meleleh kejap...hihi

Ecah Shaimi said...

alololo...ni buat ecah rasa kecian sgt kat baiyah mucuk nih..sila lap laju2..haaa..
kalu de dekat area tjg malim ni,ecah dah ajak makan reramai kat sni..sambil nonton2 tv n sembang kencang..haha XD

Amanina said...

Salam.. bru 1st singgah sini :)

Sedapnya... lapar plak pepagi nie

3no gr33ny said...

cara makan baru ni