BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Tuesday, February 12, 2013

Majlis Sebelah Pengantin Perempuan(Sya)

As Salamualaikum dan Salam Sejahtera..

Entry kali ni ecah taknak bebel panjang-panjang. Ecah nak jamu mata u all dengan pictures yang dicaptured semasa perjalanan majlis perkahwinan sebelah perempuan(Sya)..

okeyyyhhh..jemput semua




Hantaran pihak lelaki
Kami Tema Merah okeh!


Time ni problem sangat..boleh pulak mak Andam tu call n gitaw dia tak dapat datang atas sebab tak dapat dielakkan. Dah ler aksesori yang dibaginya tak cukup ditamahkan lagi kena pakai sendiri..nasib la badan kuarga we all dengan dugaan cengginih..

Alang2 ade bakat & pengalaman sikit2 yang  terselit pada diri ni, dengan dorongan & sokongan maa,abah,makck pakcik, adik kakak(cehhh gituh..over tu cikcah..mehahaha)
Ecah pon amik alih la tugak Mak Andam seketika cuma ni..hehe

Bukan senang nak ikat samping..terpaksa ajak paksu sekali.. tolong ecah pakaikan tuk Abang Bani..
Haaa..tengok,sampaikan Eisya pon semangat tengok we all menjalankan tugas..haha

"Kak Long, jangan make up tebal sangat..kot Abang lagi sweet daripada Sya...haha"
"Alololo..mana skali skalo nak napok sweet pe salohnyo..haha"

Okeh,komunikasi 2 hala di situ.. saje tuk redekan nebes yang bersawang dalam hati Abang Bani.


Angah, Maksu,Mak Adik & my cousin cilik..

Rombongan Pihak lelaki Menuju Ke rUmah Pengantin Perempuan


My Pakcik: Kemeja yang di sengseng ke lengan tu(Pak Adik), Baju T biru (Pak Long) & yang dukung anak tu(Paksu)

Para Gadis2

Sya & Abang Bani

opsss...tadi mak Andam skung pengapit Abang Bani Pulak..Pe ke hal nye cik cah ni..semua job hari tu dipulunnye..mehahahaha...

Terpaksa amik tugas jadi pengapit jugak taw...sebab Abang Opie entah hilang kemana(makan mungkin..mehaahaa)

Xpelah, boleh cik cah amik berkat skit-skit..weeeeeeeeehehe






KaK Long Wif New Cousin,Sya.


Wif My Angah

My Achik



Okeh,dah sampai rumah..so,time tuk rehat2 badan
(on9 memang xlupa kan cik cah?hehe)
sambil2 rehat kannnn..




okeh,sekian saje untuk entry kali ni.. 
Terima Kasih sudi layan pic kali ni..
law ade pic yang terover pose tu sila abaikan..hehe

Sekian, wassalam..

p/s: Persiapan untuk majlis di rumah pihak lelaki pula
(Sebelah pihak kami la terrr)




2 comments:

nasriz fardisza said...

sy komen kt entri terbaru...dh review blog awk...sori lmbt yer...nnti dtglah tgk...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2013/02/review-blog-bertuah-ecah-shaimi.html

Ecah Shaimi said...

Alhamdulillah,tak sangka bertuah untuk direview ..terima kasih nasriz review blog ecah. ok..nti eca dtg sana..hehe