BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Saturday, February 16, 2013

Yup..Dah Sampai Tanjung Malim!

As salamualaikum dan salam sejahtera...

*sekadar gambar hiasan

"Dah Sampai Tanjung Malim? 
Ya Allah cepatnya sampai...Bawak keta laju ni.."_ My  new roomate a.k.a Dila junior

"Alhamdulillah, semuanya dah selamat sampai, rumah ok,Long?"_ My Abah

"waaaaaaaaaaaaa..dah sampai..Mummy nak pegi Tanjung Malim..kita nak jumpa Kak Ecah malam ni jugak"_ Sara Hazwany(anak Mummy a.k.a mak angkat ecah)

Begitulah antara salah satu bual bicara bila dah sampai Tanjung Malim ni. Alhamdulillah..Ecah and Fit selamat sampai di rumah sewa baru kami..
Perjalanan hari ini  yang mengambil masa selama 6 Jam dari Kelantan ke Tanjung Malim sangat memenatkan tambahan lagi Ecah drive sorang2,tak berhenti rehat pon(adoiiii...meme penat weh!)
Lepas ni tak nak macam ni lagi dah...wajib berhenti rehat..wajibbbb!
Baru terasa sakit2 badan skarang ni..wuuuu

Apa-apa pon ..Alhamdulillah..selamat sampai dah.Pengalaman drive hari ni takde lah mencabar sangat melainkan penat tak berhenti rehat..(padanla ngan muka cik cah yang over kuat nih..hee) (>_<)

Bila dah sampai, mula la nak kemas2 barang bagai..lagi bertambah-tambah penatnya cik cah ni..
lam note ni dah buat check list barang keperluan yang belum ada.
Nampaknya,malam ni kena kuar cari barang..
harus terjah Pasaraya sekitar pekan Tanjung Malim
tak lupa juga watsons..mehahahha...wajib terjah..

ok.sekian saja entry luah meluah cik cah kali ni. TQ sudi terjah entry ni.

sekian.wassalam

P/S:Wajet cukup tak ni nak shopping barang bagai ni..dah ler  wet KPM  lom masyukkkk!wuargggghhh..




2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah dah sampai...jaga diri leklok ek kat Tanjung Malim tu... ^_^

Ecah Shaimi said...

Farah Waheeda:
Alhamdulillah,farah...akhirnya kembali semula cik cah di sini..In sha Allah,cik cah jaga diri baik2..tQ sayang <3