BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Tuesday, February 5, 2013

Segmen Pencarian BloggerStarz

As salamualaikum dan salam sejahtera

Tu dia
(jugak~tiru gimik entry pemilik segmen..hehe)
terasa ala2 geng artis dah bila baca entry ni


Pengalaman paling hampeh dalam berblogger stakat ini adalah
tahap kecuakan memang tak terkata..apa2 pon tetap berusaha mendapatkan kembali My Hubby

Pengalaman paling best stakat ini adalah 
tersenarai dalam bloglist Mokcik 
 Tersenarai dalam review and bloglist Niera


"Saya nak masuk bloglist Geng Bersosial"

Sekian,wassalam

11 comments:

Shaqir Ir Manz said...

hehehe...thnx sbb sudi join :D

Ecah Shaimi said...

hehe..ok,sama2 =D

Nasuha said...

Semoga berjaya!

Cik Rongoks Ika said...

dari segmen sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

al-lavendari said...

terima kasih kerana baca dan komen di blog pakcik.

terima kasih juga kerana sudi follow dan pakcik dan follow balik.

AyueJean AJ said...

Follow sini dari segmen sama... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

wan echa said...

http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-segmen-pencarian-bloggerstarz.html

salam knal..done folo sini..dari segmen yg sama

Aien said...

http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html


dah follow awak.harap dpt follow saya pulak:-)

MawardiYunus said...

Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

NASZ said...

singgah dari dari segmen yang sama.

Jemput singgah ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.mohdnaser.com