BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Sunday, February 3, 2013

Segmen:Lagu Favourite Saya by Leeyana Amzar

As salamualaikum dan Salam Sejahtera..

Alhamdulillah,de rezeki hari ni and ada masa tuk pegi bandar jap tadi tuk bayar bil my broadband nih.
Sudah 3 hari tak dapat on9 sebab tenet kitew di terminated..heee,sedih betul cik cah..
baru 3 hari kannn belum berbulan2 haishhh mengada betul cik cah nim!
mana tak nya, rindu membuak2 tu sentiasa ada pada My "hubby"..sebelum ni kehilangannya selama 2 jam pon dah termonong ajo..ni kan pulok 3 hari..mana tak  rindu membuak-buak..ye idok..ngeee
(okeh,kemengadaan tahap giant ko cik cah.. haiyakkkk  dish dis dis =3 =3=3 amik penumbuk tecik ni!! ~mengada sangattt

..So, skung ni dapatlah on9 and berblogging lagih..heh heyyy!

okeh,firt of all ecah nak join dulu satu segmen pada hari ni(sebab ecah ditag oleh Wana Wazm)
so, TQ wana sebab tag ecah..skung ni ecah nak follow lah ni..hehe

Segmen Lagu Favourite Saya by Leeyana Amzar..
nampak macam bestttt..(memang best pon..hik3)
Ecah macam dah tak sabar sebenarnya nak join..ngEEEE =D

tengok banner kat bawah ni..klik untuk join okeh! 


Dengan ini ecah nak mengumumkan lagu favourite ecah iaitu..jeng jeng jeng

apakah?

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
v

Keabadian Cinta  YeaY! (^^,)V
Nyanyian Anuar Zain..yuhuuuuuu..



Selembut bicara
Sehalus sentuhanmu
Layangan pesonamu

Tak mungkin ku lupa
Jelingan pertama
Nan indah penuh makna

Akan kusahut cintamu itu
Bersama kita menuju bahagia

( korus )
Takkan lagiku sendiri
Kasih yang berlabuh kini
Terasa keabadian cinta kau beri
Mungkinkah daku bermimpi
Sebahagia begini
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

why this song?
why bukan lagu lain?
why bukan lagu-lagu baru yang sejiwa dengan usia mu cik cah?
why?
why?
why?

Okeh,elex elex elex bro,sis,baby,miss,mum,dad,guys..dengar sini(opsss..baca sini)
Ecah memang suka sangat lagu Keabadian Cinta ni..and kalau diikutkan(keinginan and kemahuan..bukan keperluan..hik3) kesemua lagu2 nyanyian anuar zain  pon ecah sukaaa..sangattt taw..

okeh berbalik kepada lagu kegemaran ecah ni,sebab..

Pertama, melodi nye mendayu,meruntun,mengegar jiwa Ecah and lagu ni bagi Ecah sooooo sweeeeet!
Kedua, Liriknya sweett jugak..
kalau boleh nak je somebody(mana2 lah) nyanyikan lagu ni untuk ecah..wuuu lagi sweet kan..agagagga
(poke kan kau cik cah,Kemengadaan yang tak habis2)
Ketiga, ecah memang suka anuar zain walaupon tak fanatic sangat..tapi kalau boleh suatu hari nanti nak tengok la jugak secara live depan mata anuar zain buat persembahan,sebelum ni nengok kat tv and youtube aje(sedih kan cik cah)~apapon bergantung kepada takdir and rezeki cik cah jugak..law dapat untung la kan..huu
Keempat,setiap lagu pasti ada moment kan..yup, bagi ecah lagu ni banyak moment untuk ecah..
kelima, dulu2 pernah angan2 nak buat lagu ni sebagai theme song tuk wedd-video..ececece.cenggituh yer cik cah..hakhakhak(suka hati haku lah).itu dulu and kini.tapi tak taw masa depan.kot ade lagu yang boleh menggantikan favourite song nanti..siapa tahu kann?

okeh setakat itu aje yang dapat ecah gitaw siket-siket..kalau tulis panjang-panjang bukan best sangat pon nak baca kannn..ok, ecah dah joined segmen ni,U all pulokk?

Sekian, Wassalam..

Ecah tag adik comel and kakak cantik
P/s~
~lagu ni pon pernah dinyanyikan oleh budak kecik yang comel(lupa lak namanya)nampak comel sangat budak tecik tu nyanyi..pasti u all semua dah nengok kan?yang belum tu cari sdirik la kat youtube,pasti ada..
~belum nengok lagi movie Keabadian Cinta arahan khabir bhatia
lama dah citer ni(sedih kan cik cah,ketinggalan sangat)xpe ketinggalan bab2 macam ni..ade masa leh nengok jugak kan ,asalkan jangan ketinggalan dalam bab2 agama and ilmu..ye dop? =D.hehe..peace (^^,)V

2 comments:

Atiqah Ivy said...

wow..sy pon suke lagu ni jgk..hehe..
slmt bersegmen.. :)

sy dr segmen yg same..
jemputla jengah blog sy pulak ye..

http://atiqahivy.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

oh ye, sy dah follow awk skali ^_^

Miss leeyana Amzar said...

FOLLOW SINI :)