BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Monday, February 25, 2013

" Segmen : Bloglist March" .

As Salamualaikum dan Salam Sejahtera..


Hi hi hi hi...pagi ni sungguh indah kan? Terasa kesegaran udara sekeliling. Pagi-pagi lagi Ecah bangun and bersiap untuk solat subuh, menyeterika baju and kejutkan adik junior kesayangan(Dila and Yati~nyenyak betul diorang tido,entah pukul berapa diorang tido semalam..Ecah pukul 11.30 dah tutup mata...hehe)

Lepas siap je semua tu Ecah on kan my lappy. Macam biasa, buka new tab banyak-banyak..like FB,blog,my twitter,blog tu,blog ni...pastu turn off balik bila kebosanan menerpa diri.

Okeh,lepas tu amik keputusan lelap balik..ngeh3!!!!

lelap pon kejap je...30 minit lebih kurang..hehe
bangun balik siap-siap tuk masuk opis..

Masuk opis xde keje nak buat. Kak Lin just suh jaga opis je hari ni..
Kebosanan Melanda lagi..hurmmmm
So, untuk atasi masalah(masalah la sangattt!) Ababng Jamil saran kan turn on PC and online lak Cik cah..ngeh3!!!
Buka banyak-banyak new tab..klik sana,klik sini, maka
terklik jugalah entry untuk segmen ini
 
#Sila klik banner di atas untuk join,ok!
  " YOU COMMENT , I FOLLOW "
Sekian,wassalam.
P/s:Bosannnnnnn tak terlayan..(macam mana tu ek?)keh3!!!

12 comments:

nini said...

jemput join first segment kami
http://duniasaya2001.blogspot.com/

tq awak...=D

AyueJean AJ said...

Selamat bersegmen... =D

Minta tolong vote AJ boleh tak?

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

Ecah Shaimi said...

Nini: In sha Allah,nini..ecah join ok..huhu

AJ:tQ,AJ..no prob..key =) keep smile..hehe

CiK FizA said...

wahhh ~ rajin join segmen ek. heee. ;)

ehh. keje part time jgk ka? hee. sama la kita. awk kat upsi ke? kos ape? hee

Ecah Shaimi said...

rajin la skrang ni..xde keje sgt kat opis ni..hehe..yup kat upsi..kos ISM pendidikan Bahasa Melayu..hehe...

Nur Atira said...

thanks joinn . you comment , i follow . 180 dtg lapor diri . kihkih . btw , senarai peserta dah ade .
http://itsmetira.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-bloglist-march.html

Ecah Shaimi said...

Atirah:ok2..ecah bW nanti..hehe

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-bloglist-march.html

nik amani syahirah Othman said...

Hai , saya dari segmen yang sama . Follower 158 awk .
mind to follow me back ?
http://nasothman.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-march.html

Iema Gurlz said...

hye
dr segmen yg sme
http://iema90.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-march.html

Diera Tekikushika said...

dtg sini menjenguk kawan-kawan baru. hai. salam perkenalan. jemput singgah blog saya. kalo rasa nk sewa tapak iklan banner blog pon boleh..baruuu open... =D

Eraz Fadli said...

Eraz datang lepak sini melalui Segmen : Bloglist March.. Meluaskan pemandangan.. ;)

http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-march.html