BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Sunday, February 17, 2013

No more shopping tonight

As salamualaikum dan Salam sejahtera...

mehahahahahaha..

sorry...meme nak gelak banyak2!
Padan ngan muka cik cah,tadi beria sakan nak pergi pekan Tanjung Malim tuk shopping barang-barang keperluan (walaupon wajet cukup2 tuk tampung makan minum sebelum biasiswa masyuk)
alih-alih, hanya shopping sabun basuh and  tisu je
adoiiiii..itu jeeeee?

Iye..just menda tu je ..macam memahami je yang kitew tengah kureng wajetttt..weeee

Kebetulan de pasar malam tadi..jalan jadi sesak banyak lerrr..pastu hampir limabelasminit kottt..pusing-pusing cari tempat parking(wajet lama sangat la tuh..mehahaha)
akhirnya parking jauh hujung nun di sana ..hamek kaw cik cah..berjalan ler ngan para geng yang ketandusan barang keperluan..mehahaha..

siap parking,jalan nak pergi watsons...
mak aihhhh..dah tutup..demo ni tutup awal or ecah yang pergi lambat...mehahaha
tengok jam di skrin handphone..Hok Alohhh..Jam 9.30pm ..patut la..haruslah tutup ..dah lewat pon..biasenya kedai-kedai di pekan ni tutup awal..

okeh tak pe..tengok de lagi kedai-kedai yang masih terang-benderang..jalan pulok pergi shopping dekat Gran Union...masuk tak sampai 10 minit..demo tu dah tarik "main Gate" pasar raya tuh..mak aihhhh..apo kono Cah?
Apo lagi kuar balik ler kitew..tak menyempat nak shopping dah..
tensennnnn cik cah!

kuar je ..melilau pulak mata ni tengok kot nye kedai-kedai lain yang masih dibuka.Tengok-tengok banyak kedai dah mula tutup "main gate"nya..hurmmm...frustttttt sangattt!

Alang-alang dah datang pekan ni tak kan nak balik dengan tangan kosong je, so,Fit ajak pergi kedai RM2 tu yang masih menjalankan urus niaga nye..ecah pon ikut lah si Fit..mengekor si Fit lastly terbayarlah cik cah untuk sabun basuh & Tisu..haaa tu je la yang menarik minat tuk membeli...mood tahap zeroooo tuk shopping bagai..

SO
NO MORE SHOPPING TONIGHT!

sekian ,Wassalam.

P/s: Hari Esok Masih Ada..kannnn?

2 comments:

Nao Mei said...

hihi..cik akak jarang nak gi shopping nie..kekadang je shopping malam..kalau kat sarawak paling lambat kol 10 je..huhu... :)

selamat bershoppinglah untuk adik...takpe cik cah sabun & tisu ok gak..hahaha

Ecah Shaimi said...

Nao Mei:sebab penat sangat nak terus g shopping waktu petangnya..sampai sni dah pukul 3.30pm..so, ecah rehat2 la jap sambil kemas apa y patut...hehe

kannn ..kira ok la kan beli sabun & tisu..hikhikhik

owh,sarawak pon tutup awal jugak eh..hurmmm,lebih kurang sama ngan tjg malim ni..hehe