BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Monday, February 25, 2013

"Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya"

As Salamualaikum dan Salam Sejahtera...

 
klik banner & join.

Okeh, pertama sekali, nama blog ni Bukan Sekadar Nukilan.
 milik sepenuhnya, Ecah Shaimi(saya la tuh...hehe)
Ecah mula berblog sekitar tahun  2011(tu pon entry tak seberapa..xde follow pon time tuh..huhu), walaupon akaun blog ni dibuat pada tahun 2010.
kenangan manis berblog hanyalah dapat memenangi beberapa segmen yang disertai(alhamdulillah rezeki di ditu),namun masih mengharap kemanisan yang lebih berharga lagi..In sha Allah..amin.
Kenangan Pahit semasa berblog semestinya ada juga. Ianya ,mengenai Kehilangan "My hubby"
Idola semasa  berblog ramai. Tak terkira yang femes-emes atau pon tak femes -emes. 
Tapi yang paling suka blog Angel pakai Gucci. 
Sebab apa suka,jom terjah blog beliau.

Sekian saje untuk kali ni, Ecah tag dua insan bertuah, adik chomel dan kakak cantik.

Sekian,wassalam.




10 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen Ecah...macam menarik jer segmen ni... ^_^

Ecah Shaimi said...

Farah: harap farah join..hehe

[PCL] said...

selamat bersegmen Ecah, mcm nama timangan ank sedara pcl plk..

Ecah Shaimi said...

PCL:oh ye kew...wah3..tak sngka..mesti comel anak sedara PCL tu..kan3..=D

AyuInsYiraH said...

salam... ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

SAM DIA said...

salam singgah dari segmen yang sama http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

Karukord jagau said...

slmt bersegmen....done follow sini :)

Ieta Mat Saad said...

done follow dr segmen yg sm :) http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

Ecah Shaimi said...

Ayul:waalaikumus salam...selamat brsegmen jg..In sha Allah,ecah singgah k... =)

SAM:yerr..salam disambut...

korukod:tQ,salam kenal.. =)

ieta:tQ follow...keep smile =)

amir rofie said...

Salam perkenalan dan selamat berblogging. Saya datang dari segmen yang sama. Jika Echa nak baca cerita saya pula, bolehlah ke blog saya seperti link dibawah. Saya dah follow blog ni dan masukkan dalam bloglist saya

http://amirofie.blogspot.com/2013/02/segmen-permulaan-perjalanan-blog-saya.html

Sekian.