BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

~Followers~

Thursday, February 28, 2013

Suami Macho Basuh Baju Sendiri

As salamualikum dan salam sejahtera...

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/62443_419196708170703_1999414201_n.jpg 

Kiranya abah ecah ni termasuk dalam golongan lelaki macho la gamaknya..keh3
Abah Ecah selalu tolong maa bila dia ada di rumah..Selalu tolong maa masak, bersih halaman rumah,kemas ruang dapur,cuci bilik air..wahhh..macam-macam lah..and paling ketara, Abah memang akan basuh sendiri pakaiannya..Jarang sekali lah tengok maa ecah yang cucikan..sweet je tengok diorang saling bantu membantu antara satu sama lain..


Ecah pon nak sweet-sweet macam tu jugak la..harap suatu hari nanti bakal suami ecah macam abah jugak..Amin.(sama2 kita doakan =D)

Sekian,wassalam..(^^,)


 

6 comments:

dayana yana said...

insayahallah .
kalu gitu ecah kena mintak tip ngan maa ecah macam mana nak kenal n tackle yang sweet-sweet macam abah ecah tu . :D

Farah Waheda Wahid said...

In Shaa Allah Ecah...

Bagus kalau dapat suami macam ni...tapi kita janganlah ambik kesempatan pulak sebagai isteri dan jadikan macam2 sebagai alasan k? ^_^

nini said...

nampak muda lagi mama dan abah ecah...=D

Karukord jagau said...

saya pun selalu basuh sendiri ^_^

Nadia Johari said...

bgus d[t suami mcm tu..membantu isteri..hehe

Ecah Shaimi said...

Dayana:In sha Allah,Amin..
ecah pulak y kena bljr tackle2 ye..haha..:D

Farah: In sha Allah,Farah..yup betul. ^_^..Ecah pon tak nak susahkan bakal suami ecah nanti..Ecah harap we all boleh buat keje sama2..apa y ecah x boleh buat,dia y buat..like keje y berkaitan tempat y tinggi dia y bantu,al-maklum la ecah ni kurang ketinggian..keh3 ;D..mesti sweet kan..ala2 full house pulok..haa ^^,

Nini:ramai y kata sedemikian,awet muda kot...hehe..Abah ecah 48,maa ecah 44..Ecah 24..keh3(ecah anak sulong..heeeee..

Kurokord:Bagusnye awk,nanti tak menyusahkan pasagn la ye..

Nadia:untung kan kalau suami rajin tolog isteri..Ecah pon nak macam tu jgk..so,ecah pon kena rajin jugak la..kan3 (angkat2 kening..hehe)